четвер, 11 липня 2019 20:05

Все виявилося фарсом: експерт прокоментував рішення суду по "справі Краяна"

Все виявилося фарсом: експерт прокоментував рішення суду по "справі Краяна"
Експерт прокоментував рішення суду над Трухановим. Фото: ТСН

Рішення суду по "справі Краяна" на користь мера Одеси Геннадія Труханова стало цілком логічним у світлі того, що процес стараннями опонентів Труханова вийшов в політичну площину.

Про це у себе на сторінці в Facebook написав експерт Миха Чаплига, передає "Апостроф".

"Рішення суду не коментують - їх поважають і виконують. Інакше ми не побудуємо правової держави. Розцінюю це як логічне закінчення фарсу довжиною в кілька років. Суд визнав мера Труханова невинним по так званій "справі Краяна", - зауважив експерт.

Також він згадав процесуальні порушення, допущені стороною обвинувачення в ході процесу і спроби екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі зірвати суд за допомогою протестів та акцій.

"Процесуальні порушення при зборі доказів це вже притча во язицех нашої правоохоронної системи... Всі ігрища Саакашвілі зазнали краху, а рішення суду звичайно ж стало шоком особисто для Міхо - все пішло прахом і виявилося фарсом", - зазначив він.

На його думку, перемога Труханова в справі, яка тривала протягом декількох років, може позначитися на результатах майбутніх парламентських виборів.

"Скандальний бізнесмен Аднан Ківан, який давно конфліктував особисто з Геннадієм Трухановим, вирішив скористатися ситуацією і включив усі свої зв'язки, щоб Труханів втратив владу місті. Але Труханов переміг і ця перемога вплине на результати виборів", - зазначив Миха Чаплига.

Зараз ви читаєте новину «Все виявилося фарсом: експерт прокоментував рішення суду по "справі Краяна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі