вівторок, 15 травня 2018 15:03

"Вогонь повністю охопив кімнату": собака врятував родину від загибелі

"Вогонь повністю охопив кімнату": собака врятував родину від загибелі
Квартира врятованої родини вигоріла вщент. Фото: telegraf.in.ua

У Кременчуці на Полтавщині собака врятував родину від загибелі у вогні. Гавкотів, аби люди прокинулись та вийшли з палаючої квартири.

Пожежа у багатоповерхівці спалахнула близько 5 ранку, пише "Телеграф".

"Сім'я спала, коли почалася пожежа. Їх розбудив домашній улюбленець, який гарчав і гавкав, поки господарі не прокинулися. На той час вогонь повністю охопив одну кімнату, а концентрація продуктів горіння в повітрі була смертельною", - повідомили у місцевому виданні.

Подружжя та їхні сини 9 і 14 років не постраждали. Проте квартира вигоріла вщент. Під час пожежі з будинку евакуювали 10 осіб. Зараз встановлюють причини лиха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Захлеснула хвиля жалю і люті": собаку визволили від жорстоких хазяїв

На Херсонщині кіт Сенька врятував своїх господарів від отруєння газом. Коли відчув запах газу, почав мявкати та тертися об ноги, каже власниця тварини. Незвичайна поведінка привернула увагу родини, люди викликали газову службу. Виявилося, витік газу у будинку стався стався через лічильник.

Зараз ви читаєте новину «"Вогонь повністю охопив кімнату": собака врятував родину від загибелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі