пʼятниця, 03 березня 2017 10:13

Вночі спалили авто депутата міськради
8

Фото: Roman Kowalski

Близько третьої ночі у Вінниці біля багатоквартирного будинку на Хмельницькому шосе спалили автомобіль Ford Focus депутата міської ради Дмитра Уманця.

"Cпрацював брелок сигналізації. Я визирнув у вікно і побачив, що моє авто горить. Викликав пожежних. Гасити самотужки вже не було сенсу. На місці знайшли 5 літрів каністру із бензином. У спаленні мого авто я бачу спробу залякати мене як депутата. Разом з іншими депутатами від "Свободи" вимагатимемо зустрічі із начальником обласної поліції, аби він пояснив, що відбувається у місті", - цитує Уманця на своїй сторінці у Facebook журналіст Роман Ковальський.

Автомобіль підпалили біля двигуна та під заднім бампером. Відновленню не підлягає. На місці працює поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік загинув під час ремонту свого авто

28 лютого у Вінниці невідомі розбили вікно центру лазерної косметології на вул. Пирогова і вкинули гранату. Вибухом пошкоджено майно салону.

"О 4:20 поліцію Вінниці повідомили про пошкоджене вікно у центрі косметології. Працівники приватної охоронної фірми під час виїзду на спрацювання сигналізації виявили пошкодження. Слідчо-оперативна група поліції встановила, що зловмисник розбив вікно салону і кинув всередину вибухівку. Попередньо встановлено, що це була бойова граната", - йдеться у повідомленні поліції.

Зараз ви читаєте новину «Вночі спалили авто депутата міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі