неділя, 14 лютого 2016 17:32

Вінницька патрульна поліція передумала виходити завтра на патрулювання

Вінницька патрульна поліція передумала виходити завтра на патрулювання
portal.lviv.ua

З 15 лютого на дорогах Вінниці мала з'явитися патрульна поліція. Перед роботою 263 новоспечених полісменів мали скласти присягу. На захід планував приїхати президент Петро Порошенко. Втім, подію відмінили в черговий раз. Причин не назвали.

"Анонсована на завтра присяга нових патрульних поліцейських відтерміновується" - повідомили у прес-центрі Нацполіції у Вінницькій області.

Спочатку виїзд патрульних планували 6 лютого. Потім передумали і домовлялися на День закоханих. Коли дізналися, що 15 лютого до Вінниці планує приїхати президент, дату присяги узгодили на понеділок.

Нагадаємо, на дороги Вінниці виїде 263 патрульних поліцейських, з яких 33 – жінки. 184 – мають вищу освіту, 50 – учасники АТО. 13 є майстрами та кандидатами у майстри спорту.

Вінниця стане 12-им містом, де працюватиме патрульна поліція. Нею керуватиме кримський татарин 25-річний Ридван Усеінов. Він командував ротою патрульної поліції у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Вінницька патрульна поліція передумала виходити завтра на патрулювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі