понеділок, 27 травня 2019 16:19

Вінничанка відверто розповіла, як відсудила квартиру у колишнього чоловіка-бізнесмена

Вінничанка відверто  розповіла, як відсудила квартиру у колишнього чоловіка-бізнесмена
Вінничанка розповіла про розлучення з бізнесменом. Фото:praktika-vlasti.com

Вінничанка Олена Гулько півроку тому розлучилась із чоловіком-бізнесменом, Ігорем Гришком. "Через постійні п'янки, скандали і зраду, я відсудила в нього двокімнатну квартиру і тепер він платить дітям аліменти", - каже Олена.

Познайомились, коли він служив в армії. Через 5 місяців після знайомства - зіграли весілля. До заміжжя Олена жила з батьками, після - переїхала в квартиру чоловіка.

"Три роки жили в своє задоволення, а потім народила йому доньку. Після народження Софії - почав приходити додому п'яний. Якось прийшов і почав обзивати мене, говорити, що нагуляла дитину. Почала його заспокоювати, він підійшов, взяв мене за волосся і штовхнув. Вдарилась об куток дверей і втратила свідомість. Прокинулась вже в лікарні із струсом мозку. Відразу зрозуміла, що не хочу жити з цим тираном", - розповідає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 ознак, що партнер вам не підходить

Після цього випадку чоловік схаменувся. Почав дарити Олені квіти, доглялати за нею. Але до дитини не підходив, бо думав, що Софія - не його дочка.

"Пробачила, бо свекруха сказала, що дитина повинна рости в повноцінній сім'ї. У спокої прожили 5 років. Але одного вечора знову прийшов п'яний. Софія вже спала, коли він почав мене домагатись. Кинув мене на ліжко і сказав, щоб я роздягалась. Вдарив мене по лиці. Коли я намагалась встати, - вдарив головою об стіну і я відключилась", - згадує Олена.

Жінку забрали в лікарню із синяками і струсом. Після огляду лікаря, подружжя дізналось, що Олена вже на 6 тижні вагітності.

"Під час вагітності був ангелом. Приносив мені квіти, їздив на консультації і записався на курси молодих батьків".

Олена народила хлопчика, Дениса. Чоловік на 12 років перестав пити і бити свою дружину.

"Півроку тому, коли син був у школі, а донька в коледжі, я пішла по своїх справах. Повернувшись додому, застала чоловіка з якоюсь молодою дівчиною у ліжку. Почала кричати на нього. Натомість, вигнав мене з квартири", - каже Олена Гулько.

Зібрала речі, забрала дітей і переїхала до мами. Відразу подала на розлучення.

"Ігор сказав, що діти не його й аліменти платити не буде. Перед засіданням суду, зробили тест ДНК. Він підтвердив, що діти Ігоря", - розказує жінка.

На суд прийшов з квітами і почав поводити себе як порядний чоловік. Розказував, що з Оленою неможливо було жити. Коли суддя зробила зауваження, чоловік почав погрожувати дружині.

"У мене на руках були всі докази того, що він знущався наді мною. До того ж суддя була жінка, яка мене зрозуміла", - каже Олена Гулько.

У результаті, жінка відсудила двокімнатну квартиру і тепер чоловік повинен платити аліменти дітям.

"Зараз я відкрила свій бізнес, щоб ставити дітей на ноги. Ігор аліменти платить, але дітей бачити він не хоче. А мені і не потрібно, щоб вони бачили батька п'яним і з різними дівчатами. Іноді, коли нап'ється, дзвонить мені з погрозами, але я одразу кидаю слухавку", - поділилась жінка.

Колишній чоловік Олени, Ігор Гришко відмовився коментувати розлучення.

Вам можуть зустрітися партнери, які використовують в спілкуванні одну з трьох стратегій: безпечну, маніпулятивну і уникаючу.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанка відверто розповіла, як відсудила квартиру у колишнього чоловіка-бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі