пʼятниця, 05 грудня 2014 19:57

Віктор Бронюк відмовив інспектору знімати з джипу номери "ПТН ПНХ"

Віктор Бронюк відмовив інспектору знімати з джипу номери "ПТН ПНХ"

Фронтмен гурту "ТіК" Віктор Бронюк із друзями передав бійцям в зону АТО джип "Опель Фронтера". Його купили за кордоном спеціально для потреб військових. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів співак.

Зареєстрували у ДАІ. Але поверх оригінальних номерів закріпили сувенірні "ПТН ПНХ". Інспектор ДАІ змушував співака зняти їх.

"Забрав джип з СТО. Це подарунок небайдужих людей українським воякам на Доннеччину. Майже перед самими воротами будинку мене зупинив працівник ДАІ. Йому не сподобався номер "ПТН ПНХ". Попросив замінити на оригінал, бо будуть неприємності на кожному посту. Я собі подумав ПНХ. Але він каже, що є така директива по всій Україні. Типу водіїв штрафують за такі номера. Тоді з ним довго не сперечався і відмовився знімати номери. Це моя позиція" — згадує Віктор Бронюк.

Разом з волонтерами співак передав в зону АТО для українських військових вже десять машин.

"Усі купуємо уже з пробігом. Навіть цей джип був у вжитку. Нові машини немає сенсу купувати, бо не знаємо, яка доля їх чекає на війні. Там вони їздять в умовах тотального бездоріжжя і зовнішній вигляд не важливий. Головне має бути прохідною і міцною. Один ЗІЛ, який з нуля зібрали вінницькі хлопці на місцевому комунальному підприємстві, пошкодили під час боїв. Але його відремонтують на місці. Тому наша задача кожний автомобіль підремонтувати і перефарбувати у нейтральний колір. Зараз нашим військовим потрібна швидка допомога. Ми вже робимо її з мікроавтобуса" — пояснює Бронюк.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Бронюк відмовив інспектору знімати з джипу номери "ПТН ПНХ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі