вівторок, 15 жовтня 2019 04:26

Відомий телеведучий розповів, чим його вразило найкомфортніше місто України

Відомий телеведучий розповів, чим його вразило найкомфортніше місто України
Євген Синельников на місцевому ринку "Урожай". Фото: vinnytsianews.com

23 жовтня в мережі вийде новий випуск тревел-шоу "Дома краще!" від проекту "Орел та решка". У ній ведучий режисер та Євген Синельников із командою розповідатимуть про Вінницю. Це другий сезон нового туристичного шоу, яке присвятили саме українським містам.

"Якщо порівнювати з українськими містами, Вінниця - доглянута. Зрозуміло, що не в ідеалі. Є речі, які потребують доопрацювання. Все, що зроблене, воно у гарному стані, за цим слідкують. Місто складається з сотень деталей, які роблять повну картину. Зрозуміло, що Вінниці важко конкурувати з українськими мегаполісами. Одесою, Харковом, Києвом. Але Вінниця така цяця, за якою доглядають, піклуються тут за неї. І це дуже прикольно!", - каже ведучий проекту Євген Синельников, передає vinnitsa.info.

Вінниця це не провінція, вона просто унікальна.

"Для України це велике місто. Але воно від початку мало бути провінційним. Приїжджаючи сюди… От були біля Вежі, дивишся, абсолютно європейська площа. Сучасного, невеликого, але європейського населеного пункту. От бульвар на Космонавтів. Спочатку реагуєш на "совкові" будинки по бокам. Вони відволікають увагу. Та коли спускаєшся нижче бачиш - будується нове приміщення, скоро воно здається в експлуатацію і тут буде ще крутіше. Поряд - сучасний арт-об'єкт, Hi-tehc", - додає Синельников.

Ми не можемо конкурувати з Монреалем, Парижем чи Нью-Йорком. Та при цьому українські міста тільки формуються

Вінниця - живе місто, бо, наприклад Манхеттен, вже не змінюється.

"Трамваї дають відчуття того, що ти не в Україні. Але трамваї це деталі. Ми не можемо конкурувати з Монреалем, Парижем чи Нью-Йорком. Та при цьому українські міста тільки формуються. Маємо робити свої міста самобутніми. Нині в Україні на наших очах формується країна. Адже ми 20 років були зовсім інакші. З кожним роком робиться щось цікаве. От здавалося, на одному місці колись був пустир, а сьогодні ресторан. Була просто річка, тепер катаємося на гондолі. Не було нічого, з'явився бульвар з гарною велосипедною доріжкою. От до Нью-Йорку приїздиш, ходиш по Манхеттену, а він вже не змінюється. А у нас живі міста", - каже Євген.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розробили нові екскурсії найкомфортнішим містом України

Зараз ви читаєте новину «Відомий телеведучий розповів, чим його вразило найкомфортніше місто України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі