середа, 10 жовтня 2018 03:28

Українські воїни знялись в благодійній фотосесії з безпритульними собаками

Українські воїни знялись в благодійній фотосесії з безпритульними собаками
Захисники самостійно обирали, з якою собачкою фотографуватися. Фото:portal.lviv.ua

У Львівському комунальному підприємстві "Лев", до Дня захисника України, відбулася фотосесія учасників та учасниць бойових дій з безпритульними собаками.

Згодом 12 світлин стануть обкладинками для календаря, - пише "Львівський портал".

Фотосесія учасників та учасниць війни разом з підопічними ЛКП "Лев" відбулася в рамках проекту "Вірні назавжди", яку організовує Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На передовій зіграли незвичне весілля

"В мене давно виникла така ідея фотосесії. З часом це вилилось у те, що такий проект є потрібним, як і бійцям, так і ЛКП "Лев". Я дуже рада, що всі погодились на такий проект, і за менш ніж 2 місяці ми його вже реалізовуємо. Люди, які беруть участь у фотосесії – це саме ті герої, які мали бути", —розповіла прес-секретар центру надання послуг учасникам бойових дій Софія Добик.

Однією з бійчинь, які долучились до проекту, стала 26-річна Олеся Котлярова. Дівчина була в лавах добровольчого батальйону "Айдар" у 2014-2015 роках. Спочатку служила добровольцем, а потім її мобілізували і вона стала офіційною частиною Збройних Сил України.

"Я дуже люблю такі проекту, тому, коли мені подзвонили з центру надання послуг, я одразу погодилась. Я дуже люблю тварин, люблю собак, сама маю собаку, тому дуже рада, що є частинкою цього проекту", – розповіла учасниця фотосесії.

Захисники самостійно обирали, з якою собачкою фотографуватися, після чого налагоджували з ними контакт: прогулювались, бавились, пригощали смаколиками.

"Я обрав песика Роккі, бо він такий ж побитий життям, як і я. Він був дуже розгублений, наляканий, адже тут знаходиться зовсім недавно. Саме цим він мені припав до душі, тому й вирішив з ним фотографуватися", – поділився Назарій Дубик, який у 2014-2015 році воював у добровольчому батальйоні у Станиці Луганській.

Організатори зазначили, що будуть давати можливість АТОвцям самостійно обирати, місяць, який прикрасить їхня світлина у календарі на 2019 рік. Відтак, Олена казала, що хотіла б бути на обкладинці сенця, адже народилась саме цього місяця, а Назарій, за тією з логікою, – у січні.

Художник із Запоріжжя Михайло Дяченко створив серію плакатів, на яких зобразив військову еліту України. Він відновив і обличчя тих діячів Української революції 1917-1921 років, фотографії яких існують тільки в поганій якості.

Зараз ви читаєте новину «Українські воїни знялись в благодійній фотосесії з безпритульними собаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі