вівторок, 11 лютого 2020 17:04

Укоротила віку після дня народження: подробиці самогубства медсестри
3

Медсестрі Катерині Помазан, яка вчинила самогубство увівши собі смертельну дозу ліків у Кременчуці Полтавської області, незадовго до смерті виповнилося 35 років.

Поводила себе звично, нічого не віщувало біди, розповів Gazeta.ua чоловік померлої - Станіслав Помазан.

Разом із Катериною (дівоче прізвище Багно - Gazeta.ua) були п'ять років. З 2018 року - офіційно одружені. Жили в квартирі Станіслава, яка належить його матері.

Катерина та Станіслав Помазан  у день весілля
Фото: facebook.com/ekaterina.bagno
Катерина Помазан (Багно). Фото з профілю вконтакте
Катерина Помазан (Багно). Фото з профілю вконтакте

День народження Катерини святкували 31 січня.

"Ранком подарував їй коштовну каблучку, привітав з днем народження. Ми попили кави. Ото і все святкування. Вихідні пройшли звично. Дружина була такою, як і завжди" - розповів Станіслав.

Ранком 3 лютого він пішов на роботу. Удень зателефонував брат дружини та повідомив про смерть Катерини.

"Я приїхав, там її брат, дядько, мати, два поліцейських і судмедексперт. Мені поліцейські сказали, що, коли її знайшли, на правій руці був встановлений катетер. Через нього і було введено ліки. Залишила записку, що нікого не винить, але не може витримати пресингу кредиторів. Від поліції дізнався, що вона брала кредити в колег", - розповів Станіслав.

Станіслав дізнався, що дружина заборгувала багато грошей. Точна сума ще невідома, але кредитів Катерина набрала багато: позики через інтернет, кредитні картки, банківські кредити. Брала і на ім'я Станіслава - він залишав удома паспорт і код. Навіть телефон просила іноді залишити під різними приводами.

"Одного разу з квартири зникли ювелірні прикраси. Катерина сказала, що нас пограбували. Я повірив" - додав Помазан.

Зараз на чоловіка насідають кредитори - він отримує повідомлення від банків та приватних осіб. Погрожують описати його майно в рахунок погашення боргу.

У поліції повідомили, що розслідують смерть Катерини Помазан. Наразі не відкидають версії тиску, який довів жінку до самогубства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бадмус Рафіат випила отруту для щурів

"Не виключено, що там внесуть додаткову кваліфікацію. Оскільки від колег є дані, що вона вчинила так через колекторів, які намагалися вибити з неї якісь борги, - прокоментував стан справ речник ГУ національної поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Поки що чекають результатів експертизи, зокрема судово-медичної. Тоді буде достеменно відомо, який саме препарат убив жінку.

Катерина Помазан 17 років працювала у хірургічному відділенні 1-ї міської лікарні Кременчука.

"У відділенні провели перевірку за всіма препаратами, що були в лікарні. Все на місці. Теоретично жінка мала доступ до специфічних препаратів, як і всі медсестри. Але ампули здають старшій медсестрі, все обліковано. Нічого не пропадало", - зазначив начальник управління охорони здоров'я Кременчуцької міськради Максим Середа.

У Лисичанську на Донеччині 17-річна дівчина після сварки з хлопцем намагалася вчинити самогубство: стрибнула з мосту в крижану річку. З води її непритомну витягнули поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Укоротила віку після дня народження: подробиці самогубства медсестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі