неділя, 08 листопада 2015 23:21

У Запоріжжі протестували проти впливу Ахметова

У Запоріжжі відбувся автопробіг, учасники якого протестували проти спроб олігарха Ріната Ахметова посилити свій вплив у Запоріжжі через "свого" кандидата на посаду мера Володимира Буряка - самовисуванця, головного інженера металургійного комбінату "Запоріжсталь".

Як повідомляє Радіо Свобода, пробіг було організовано громадським рухом "Ми запорожці".

Участь у заході взяли близько 30 машин. Учасники заходу проїхали з національними прапорами центральним проспектом та набережною магістраллю від площі Леніна до каскаду фонтанів "Райдуга".

"Запоріжсталь" входить до холдингу Ріната Ахметова. Запоріжжя має достатню кількість представників у політиці, активних запоріжців. Чим більше "донецьких" у політиці, тим менше запоріжців буде у політиці", – заявили учасники акції.

Як відомо, 15 листопада у другому турі виборів мера Запоріжжя змагатимуться представник пропрезидентської партії "Солідарність" Микола Фролов та самовисуванець, головний інженер комбінату "Запоріжсталь" Володимир Буряк.

 
Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі протестували проти впливу Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі