пʼятниця, 06 листопада 2015 17:41

У Вінниці обстріляли офіс "Cвободи"

У Вінниці  обстріляли офіс "Cвободи"

Невідомі обстріляли вікна офісу Вінницької обласної організації партії "Свобода". Сліди пошкоджень вранці 5 листопада виявила юрист Олена Білоус. Камер відеоспостереження на будівлі немає. А от представник охоронної фірми повідомив, що вночі спрацювала сигналізація. Приїхавши на виклик, охоронці уже нікого не застали.


"Олена побачила дірки, коли зайшла в кабінет. На ролетах три пошкодження — одне велике і два менших. Схоже, що стріляли резиновими кулями. Ми викликали міліцію, написали заяву. Нам сказали, що будуть розбиратися, проте отвори не від куль, а зроблені викруткою чи палицею. Щоб зробити таке пошкодження викруткую треба драбину з собою принести. Бо вони на висоті більше двох метрів", - розповів свободівець Валерій Скрипченко.


Напад на свій офіс партійці повязують передовсім із результатами виборів.


"вказати, хто це конкретно зробив, не можемо. Але маємо досить багато опонентів та недоброзичливців. За результатами виборів "Свобода" показала непоганий результат і має мандати і в міській, і в обласній раді. Може таким чином нас хочуть попередити чи залякати", - додав Валерій Володимирович.


Нагадаємо, раніше офіс вінницьких свободівців уже обливали фарбами та гудроном.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці обстріляли офіс "Cвободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі