вівторок, 26 січня 2016 14:32

У Вінниці касирка врятувала кредитну спілку від пограбування

У Вінниці касирка врятувала кредитну спілку від пограбування

25 січня у Вінниці чоловік намагався пограбувати кредитну установу. Коли касирка відмовилася віддати гроші, він втік. Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

"Приблизно о пів на шосту вечора до приміщення на вулиці Соборній заскочив грабіжник. Чоловік, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вимагав в оператора-касира віддати гроші з каси. Касирка відмовилася, після чого через декілька хвилин чоловік вийшов з приміщення. Працівниця кредитної установи натисла кнопку виклику приватної охорони, однак на той час зловмисник уже встиг зникнути", - йдеться у повідомленні відомства.

Відкрито кримінальне провадження. Злочин класифікували як розбійний напад з проникненням в приміщення, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Поліція розшукає грабіжника.

Нагадаємо, 19 січня до поліції з заявою про пограбування звернувся 25-річний громадянин Іраку. Чоловік розповів, що у Вінниці на нього напали, побили та відібрали 500 доларів США.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці касирка врятувала кредитну спілку від пограбування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі