середа, 11 листопада 2015 14:48

У Вінниці голову виборчої дільниці засмоктало у трясовині

У Вінниці голову виборчої дільниці засмоктало у трясовині
survinat.ru

У мікрорайоні "Тяжилів" ледь не загинув у трясовині висохлого озера 24-річний Віктор з села Городище Піщанського району. Чоловік три години просидів у болоті, поки на допомогу приїхали рятувальники.

"Місцеві жителі дуже довго слухали крики. Десь три години поспіль думали, що то якісь п'яні галасують. Потім один чоловік з матір'ю з дев'ятиповерхівки прислухалися, що кричить один і той самий голос. Вони живуть від озера десь за 60 метрів. Коли вийшли, то зрозуміли, що хтось застряг у болоті. Вони ж нас і викликали десь 3.30 ранку" - розповідає кореспонденту Gazeta.ua старший пожежний рятувальник ДПРЧ-5 Олександр Супрун.

За десять хвилин чоловіка витягли за допомогою мотузки. Сказав, що його кинули туди компанія чоловіків. Йому вони були незнайомі.

"Він впав на сідниці. Його таким чином засмоктало, що з болота виднілись лиш голова, руки та коліна. Якби він перевернувся на живіт, то міг би захлинутися" - додає Олександр Супрун.

Постраждалого чоловіка госпіталізували до місцевої лікарні із загальним переохолодженням. Його рідні дізналися про цю подію випадково.

"Син поїхав до сестри в гості допомогти з ремонтом. Вдома сидів без роботи. Під час виборів був головою виборчої дільниці"- розповіла мати Віра Миколаївна.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці голову виборчої дільниці засмоктало у трясовині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі