вівторок, 27 січня 2015 19:03

У Вінниці біженка із Луганщини безкоштовно навчає англійської
3

Фото: Анна Бова

Безкоштовні заняття з англійської мови проводить у Вінниці Алла Бережна. Жінка переїхала із Молодогвардійська Луганської області, коли місто почали обстрілювати. Снаряд влучив і в їхній будинок. Хоча під'їзд вцілів - забрати все необхідне не було можливості. Взяла з собою тільки кішку, фотоальбоми та трохи речей.

"Вирішила проводити безкоштовні заняття, аби хоч якось віддячити вінничанам за їхню доброту. Я приїхала з донькою і зятем, у нас майже нічого не було. Всім допомогли волонтери. І нехай зараз у нас немає свого житла, не вистачає грошей, та бракує багатьох елементарних речей - навіть подушок і чайника немає, все одно буду вчити безкоштовно", - розповіла Алла Федорівна.

Перше ознайомлювальне заняття було сьогодні, 27 січня, у волонтерському штабі. На нього прийшло понад десяток бажаючих покращити свій рівень знань англійської. Вчитель та учні домовилися зустрічатися там двічі на тиждень.

"Прийшли люди, які англійську знають базово, з іншими треба починати з алфавіту. Тому ми поділимося на групи за рівнем знань. Спочатку будемо займатися двічі на тиждень. Потім перейдемо на три рази. Маю великий досвід викладацької діяльності Тому обіцяю - наші уроки, та плюс двадцять хвилин самостійної роботи щодня - і за три місяці ви зможете вільно розмовляти, читати та писати англійською", - запевнила Бережна.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці біженка із Луганщини безкоштовно навчає англійської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі