субота, 22 грудня 2018 11:32

У санаторії викрили базу для краденої нафти з "Дружби"

У санаторії викрили базу для краденої нафти з "Дружби"
Наразі на місці виявлення знарядь злочинної діяльності проводяться слідчі дії. Фото:i.ytimg.com

22 грудня представники Національної поліції разом зі службою безпеки АТ "Укртранснафта" виявили на території санаторію "Перлина Карпат" у Мукачеві на Закарпатті підпільну базу для зберігання викраденої з магістрального нафтопроводу "Дружба" нафти.

Відкачку сировини зловмисники здійснювали через врізку до другої черги обвідного нафтопроводу "Броди-Держкордон" неподалік Мукачево, - повідомили на сайті "Нафтогазу".

Відкачку спеціалісти Товариства виявили за результатами проведення внутрішньотрубної діагностики та ліквідували 21 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горить резервуар з нафтою

Досліджуючи маршрут пролягання нелегального трубовідводу, довжина якого становить близько двох кілометрів, правоохоронці та служба безпеки компанії виявили його закінчення на території санаторію "Перлина Карпат". Попри беззаперечні докази зловмисних діянь, охорона здравниці вперто відмовлялася надавати доступ на її територію. Через декілька годин доступ все ж таки надали. Під час огляду пансіонату поліція та служба безпеки виявили в одному з приміщень чотири гумові резервуари та насоси для перекачки нафти. Найбільший із резервуарів (25 м куб.) повністю заповнений викраденою нафтою, інші (по 10 м куб.) – заповнені наполовину.

Наразі на місці виявлення знарядь злочинної діяльності проводяться слідчі дії.
За фактом зловмисного пошкодження магістрального нафтопроводу відкрили кримінальне провадження.

Біля села Серники Львівської області стався витік нафти.Магістральний нафтопровід Дружба припинив перекачування сировини двома трубопроводами.

Зараз ви читаєте новину «У санаторії викрили базу для краденої нафти з "Дружби"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі