пʼятниця, 22 серпня 2014 11:49

У Полтаві в'язатимуть носки для бійців АТО

У Полтаві в'язатимуть носки для бійців АТО
http://www.vyazannya.org

 Полтавські активісти в'язатимуть шкарпетки для бійців АТО. Просять всіх небайдужих приєднатися до акції та зробити свій внесок у допомогу українській армії.

 "Є люди, які прагнуть допомогти армії, але не мають коштів. Тому виникла ідея створити "шкарпетний батальйон", - розповіла Наталія Гранчак, волонтерка Полтавського Батальйону Небайдужих. - Усі, хто до нього долучиться, зможуть взяти теплі шкарпетки для наших захисників. Звісно, сподіваємося, що війна на Сході завершиться якомога раніше. Тоді зв'язані шкарпетки ми зможемо передати у військові частини України та будинки пристарілих".

 На носках робитимуть спеціальні позначки.

 "На усіх полтавських шкарпетках будемо робити спеціальні відмітки. Можливо, це будуть позначки у вигляді державного прапору України, - зазначила пані Гранчак. - Зрозуміло, простіше б було купити фабричні носки, але зв'язані власноруч – зігріють не лише ноги наших бійців, а й душу".

 Нитки для в'язання всі охочі можуть приносити до Свято-Успенського собору. Долучитися до "шкарпетного батальйону" можна за телефоном: 099 965 39 20.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві в'язатимуть носки для бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі