середа, 05 жовтня 2016 12:18

У негоду водій вигнав школяра з маршрутки

У негоду водій вигнав школяра  з маршрутки
Фото: Facebook


4 жовтня у Львові 11-річного школяра Віктора Бенрада у зливу й 9 градусів тепла водій вигнав з маршрутки. Хлопчик о 16 вечора їхав зі школи додому. Мати школяра написала заяву в поліцію, звернулася на гарячу лінію міста, до перевізника..
"Дощ учора лив безперестанку. На зупинці мій син чекав 138 маршрутки 15 хвилин. За цей час змок і змерз. Його захляпали машини. Заходить у маршрутку, дістає гроші за проїзд. А водій йому: "Вийди з маршрутки, бо з тебе ціле озеро натече!". Дитина питає: "Як мені тепер додому доїхати?". А водій лякає: "Не вийдеш, то встану і сам тебе висаджу!". Вийшов і дочекався адекватнішого водія. А люди в маршрутці все чули і не заступилися", – розповідає мати хлопчика Ірина Бенрад.
Перевізник обіцяє звільнити водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловікові під час аварії розірвало обличчя.
"Дайте мені номер маршрутного таксі і я визначу цього водія. На рейсі було 12 машин, через негоду й аварії в місті збилися з рейсів. Вони в таких умовах їздили, що за цілий день навіть кави не попили. Але я не виправдовую. Відстороню цього водія від роботи. 6 людей нам бракує, ще його звільню, тоді взагалі не буде кому працювати. На зборах 3 жовтня я їм говорив, щоб зупинялися на зупинках, щоб поважали права пасажирів, – пояснює Володимир Зимовін із компанії "Соп-Транс", яка обслуговує маршрут №138.

Нагадаємо, що автомобіль протаранив маршрутку: 19 постраждалих.

Зараз ви читаєте новину «У негоду водій вигнав школяра з маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі