пʼятниця, 31 липня 2020 13:32

У місті закривають дитсадки через коронавірус

У місті закривають дитсадки через коронавірус
Усі працівники та вихованці цих закладів дошкільної освіти мають упродовж двох тижнів перебувати в самоізоляції. Фото: Pixabay

Коронавірус виявили у працівників двох дитячих садків Львова.

Один із закладів уже зупинив роботу від середи, інший закривають з 3 серпня, повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

"Із середи ми призупинили освітній процес у дитячому садочку №12 на вул. О. Довбуша, оскільки у вихователя підтвердили позитивний ПЛР-аналіз. Також піднялася температура в помічника вихователя. Цей садочок буде закритим упродовж 14 днів, до 11 серпня включно", - пояснила начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У греко-католицькому монастирі стався спалах коронавірусу

З понеділка закривають також садочок №92.

"У цьому навчальному закладі виявили коронавірус у психолога, тому тут освітній процес буде призупинено з 3 до 16 серпня включно", — розповіла Зоряна Довганик.

Усі працівники та вихованці цих закладів дошкільної освіти мають упродовж двох тижнів перебувати в самоізоляції.

На Житомирщині, у м. Малин, дитячий садок закрили на карантин через спалах коронавірусу серед працівників. Так Covid-19 виявили у двох працівників дошкільного навчального закладу "Веселка".

Зараз ви читаєте новину «У місті закривають дитсадки через коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі