пʼятниця, 20 березня 2020 19:12

У Львові зафіксували перший випадок коронавірусу

У Львові зафіксували перший випадок коронавірусу
У Львові виявили хворого коронавірусом. Фото: Reuters

У Львові зафіксували перший випадок зараження коронавірусом.

COVID-19 виявили у чоловіка, який нещодавно повернувся з Німеччини. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у Тwitter

"Маємо перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус COVID-19 у Львові (мешканець Львова, 1950 р.н. 13 березня повернувся з Німеччини)", - написав він.

За словами Садового, він отримав цю інформацію від головного лікаря інфекційної лікарні. Позитивний результат підтвердили дві приватні лабораторії у Львові та Києві. Хворого госпіталізують до інфекційної лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні перша людина одужала від коронавірусу

Мер Львова додав, що матеріали відправлені в Центр громадського здоров'я України. Також відповідну інформацію передали до правоохоронних органів для подальшого реагування.

Міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець заявив, що коронавірус продовжуватиме поширюватися Україною і найважчий період ще попереду. За його словами, щодня в Україні фіксують нові випадки зараження і поки що їх ставатиме тільки більше.

Зараз ви читаєте новину «У Львові зафіксували перший випадок коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі