понеділок, 02 вересня 2019 16:49

У Львові виступить легенда японської класичної музики

У Львові виступить легенда японської класичної музики
Фуджіко Хемінг - шведсько-японська піаністка майже 70 років успішно проводить свою концертну діяльність.

14 вересня у Львівській філармонії за підтримки посольства Японії в Україні виступить Фуджіко Хемінг.

Шведсько-японська піаністка майже 70 років успішно проводить свою концертну діяльність.

На її рахунку сотні концертів та співпраця із оркестрами і диригентами в усіх куточках світу, понад 20 компакт-дисків, чотири із яких стали "золотими".

Фуджіко Хеммінг нагородили престижною японською премією Gold Disc Awards у номінації "Класичний альбом року". Премію отримувала чотири рази . Досі такий успіх не перевершений іншими музикантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець наймасштабнішого проекту українського шоу-бізу запрошує на сольний концерт

У Львові Фуджіко Хемінг виконає фортепіанні сонати Скарлатті, етюди, ноктюрн та полонез Шопена, етюд №6 із "Великих етюдів за Паганіні" Ліста. У супроводі Академічного оркестру Львівської національної філармонії, що виступить під орудою японського диригента Міцунобу Такая, піаністка інтерпретуватиме Концерт № 21 До мажор Моцарта. Зіграє також і увертюру до опери "Весілля Фіґаро" Моцарта.

У Львові до Дня прапора відбулося урочисте відкриття Меморіалу героям Небесної сотні. Меморіал зведений на вулиці Кривоноса-Замковій. На ньому зведена стела з вигравіруваними іменами героїв та їхніми портретами.

Зараз ви читаєте новину «У Львові виступить легенда японської класичної музики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі