вівторок, 15 квітня 2014 22:56

У Львові письменник Максим Кідрук розповів про новий технотрилер "Жорстоке небо"
3

Фото: Ольга Швед

15 квітня у львівській книгарні "Є" український письменник Максим Кідрук представив нову книгу – роман-подорож "На Зеландію!". Через події в Україні письменник не робив презентації роману раніше, хоча книга вийшла на початку року.

В книзі йдеться про пригоди автора під час Єгипетської революції, арешт у Дамаску та акцію "На Зеландію!". На початку лютого 2011 року радіостудія "The Rock FM" (Нова Зеландія) оголосила серед слухачів конкурс "Виграй українську дружину". Студія зобов`язалась оплатити переможцю переліт і двотижневе перебування в Україні а також щоночі забезпечувати українськими дівчатами. У відповідь ведучий Сергій Притула задумав акцію "На Зеландію!" і запропонував відрядити туди Максима Кідрука.

"Я потрапив у самий розпал революції у Єгипті. І зараз, коли я згадую про це через призму подій в Україні, починаю розуміти, яка це важлива частина у моїй книзі. Також цікаве закінчення історії із новозеландським радіо і цим конкурсом. Незабаром вийде мій технотрилер "Жорстоке небо", який я вже дописую. Вперше головним героєм книги стане жінка. Така собі матуся двох хлопчиків, батько якої конструює літаки. А в центрі технороману – авіакатастрофа, і літак – українського виробництва", - каже автор.

Дізнавшись істинну причину аварії, жінка постане перед нелегким вибором: зберегти славу батька-проектувальника чи убезпечити авіакомпанію від подібних катастроф у майбутньому.
Вперше у Львові Кідрук презентував трейлер до "Жорстокого неба". У трейлері використані справжні аудіозаписи із "чорних скриньок" пілотів, які потрапили в авіакатастрофу.

Зараз ви читаєте новину «У Львові письменник Максим Кідрук розповів про новий технотрилер "Жорстоке небо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі