четвер, 17 квітня 2014 16:26

У Львові маленькі принци та принцеси виступили проти війни
7

Фото: Надане організаторами

У Львові обрали міні-принца і міні-принцесу. "Аби наші діти ніколи не знали і на власні очі не бачили що таке справжня війна" - під таким гаслом на сцені Львівської філармонії 14 квітня пройшов фінал головного дитячого конкурсу краси і таланту "Міні принц та принцеса Львова-2014". Конкурс для найменшої категорії дітей у Львові проводять четвертий раз поспіль. Участь беруть діти від 5 до 13 років у різних вікових категоріях.

Організатори та режисери свята подбали аби конкурс став справжнім відгуком на усі ті події, які відбуваються зараз в нашій країні.

"Велике дитяче свято, яке зібрало на великій сцені 34 маленьких львів'ян, відбувалося "по-дитячому" щиро, без фальші та з чудовим мистецьким і художнім підходом. Діти, через призму свого розуміння, постаралися донести глядачам свою позицію щодо єдності України, засвідчили свою патріотичність, рішучість та виступили за мир у нашій країні. Три яскраві виходи маленьких учасників не залишили байдужими жодного глядача. Львів, у свою чергу, отримав маленьких принца та принцесу, які відтепер цілий рік представлятимуть наше місто на різноманітних конкурсах, фестивалях та світських заходах", - каже організатор заходу Володимир Місяйло.

"Міні-принц" Олег Самко отримав величезний "золотий кулон з діамантами, міні-принцеси Юлія Сельнічек у молодшій категорії та Олеся Боднар у старшій отримали великі корони найгарніших принцес.

Переможці Гранд-шоу фестивалю краси і таланту "Міні-принц та принцеса Львова-2014" також отримали запрошення стати обличчями торгових марок, брендів, компаній, і представлятимуть Україну на міжнародних і всеукраїнських конкурсах.

Зараз ви читаєте новину «У Львові маленькі принци та принцеси виступили проти війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі