Ексклюзиви
середа, 01 липня 2020 13:29

У Черкасах зник 12-річний хлопчик

У Черкасах зник 12-річний хлопчик
12-річний Максим Білан зник 30 червня. Фото: Юрій Білан

"30 червня о 15 годині пішов на тренування і не повернувся мій син. До гуртка не доїхав. Був помічений о 16:20 біля водної станції, де катався на велосипеді", - написав в Facebook користувач з Черкас Юрій Білан.

12-річний Максим Білан мав поїхати на тренування в спортивному гуртку "Ахілес", що в центрі міста.

"Ми живемо в районі Третьої міської лікарні. Думаємо, що Максим вже запланував не піти на тренування. Вже таке було, що не приходив додому. Причиною першого разу був карантин. Втік, коли було ще холодно. Тоді його знайшли наступного дня небайдужі перехожі. Ночував десь в парку на лавці. Замерз і зголоднів. Нам пояснював, що не може сидіти постійно дома. Хоч маємо ще троє дітей, вони без проблем дотримуються карантинних заходів. А про причини цієї втечі нічого не знаємо. На тренування поїхав "гірським" велосипедом, чорного з синім кольору, з білими частинами на вилці. На місці ручок намотана полосата жовто-зелена ізострічка. Такою ж був примотаний задній стоп до багажника. Син був одягнений у темно-сині штани, темно-синю футболку з зображенням роззявленої пащі акули й темні кросівки. З собою мав світло-сіру сумку у вигляді валика, сантиметрів 30 завдовжки, із зеленими ручками. У ній був змінний одяг для тренувань. Із особливих прикмет - шрам над правим вухом", - каже батько.

Прохання до тих, хто помітить схожу дитину, телефонувати за номером: (093) 389 85 47 батько або 102.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах зник 12-річний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути