понеділок, 14 квітня 2014 05:35

У Черкасах вибрали "княгиню України"
37

Фото: Сергій ЧЕРКАСОВ

Вчора у Черкасах відбувся всеукраїнський конкурс краси "Княгиня України".

З 18 дівчат із різних областей кращою стала Марія Буланкова із Запоріжжя. Дівчина виграла головний приз – 50 тисяч гривень та фото на обкладинці одного з модних журналів країни. Конкурс проходив у палаці культури "Дружба народів". У дівчат було п'ять виходів. На представлення всі були одягнуті у рожеві мереживні сукні.

На вихід у футболках дівчатам дали футболки однакового розміру. На декому футболка звисала, а на комусь була навпаки занадто в обтяг. На конкурс у купальних всі вийшли у однакових суцільних купальниках. Дехто змастив ноги олійкою для тіла, на світлі вони відблискували як у культуристок на змаганнях.

Ще два виходи – у коктейль них та вечірніх сукнях. Більшість суконь були з блискітками та стразами, схожі між собою фасонами. Ведучим конкурсу був Дмитро Коляденко. Він весь вечір розважав гостей, давав яблука глядачам та розповідав цікаві історії з особистого життя. Кілька разів згадував свою колишню дружину Ірину Білик.

На інтелектуальному конкурсі запитував дівчат чи вміють готувати борщ, на що витратять головний приз, чому не заміжні. Учасниці на його прохання танцювали на співали на сцені, а одна навіть розповіла вірш Тараса Шевченка, чим викликала оплески залу. У журі запросили співачку Машу Собко, ведучого Андрія Юрця та письменницю Марисю Томашевську. Головою був головний спонсор конкурсу бізнесмен Олександр Гловацький. Він танцював разом із Коляденком, коли той гуляв по залу.

Десятка дівчат, що ввійшли у півфінал отримали по тисячі гривень та титули "Міс ніжність", "Міс елегантність", "Міс фото".

23-річна Марія Буланкова напередодні перемогла у конкурсі "Севастопольська красуня". Вона незаміжня, має вищу економічну освіту, працює за фахом на одному з підприємств Запоріжжя.

"Для мене це несподіванка. Я дуже щаслива. У національних конкурсах ще не перемагала. Гроші можливо витрачу на автомобіль. Це може бути "фольксваген жук". 50 тисяч не вистачить, але ще можна докласти чи взяти кредит", - розповіла переможниця після конкурсу.

"Це єдиний конкурс, де дівчата не платять оргвнески. Робота стилістів, візажистів, проживання у готелі – все оплачено. Грошові призи надала будівельна фірма, яку я очолюю. Красу і культуру треба розвивати", - коротко прокоментував голова журі Олександр Гловацький.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах вибрали "княгиню України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі