неділя, 25 жовтня 2015 11:01

У Черкасах частина дільниць відкрилася із запізненням

У Черкасах частина дільниць відкрилася із запізненням

Не всі виборчі дільниці в Черкасах змогли відкритися вчасно. Затримка роботи пов'язана із тим, що бюлетені на дільниці надійшли лише вчора вночі.

Тільки одна виборча дільниця в Черкасах станом на 10.00 все ще не працює. Номер дільниці уточнюється. Повідомляє Черкаський обласний Комітет виборців України.
"Через затримку з передачею виборчих бюлетенів, затягнулися підготовчі засідання дільничних виборчих комісій. Як наслідок, частина ДВК відкрилася з запізненням на 30-40 хвилин. Наприклад, з півгодинним запізненням почала працювати дільниця №711056, що розташована в Черкаському художньо-технічному коледжі. Голова ДВК Анатолій Мина розповідає, що причиною запізнення стала пізня доставка бюлетенів на дільницю, близько 3.30-3.40 ночі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Черкаська міська територіальна виборча комісія лише вчора надвечір почала видавати бюлетені дільничним комісіям. Це робили на вулиці під наглядом озброєних правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах частина дільниць відкрилася із запізненням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі