субота, 03 січня 2015 21:13

У центрі Львова показують вуличну "Різдвяну феєрію" про народження Ісуса Христа
11

Фото: Ольга Швед

3 січня в дворику Львівської Ратуші розпочалася "Різдвяна феєрія" від Львівського академічного духовного театру "Воскресіння".

Багато років поспіль один із найвідоміших театрів міста зустрічає Різдво разом із львів'янами та гостями міста своєю найпопулярнішою святковою виставою "Коли ангели спускаються на землю". Вистава з елементами українського вертепу розпочинається з карнавалу великих 4-метрових масок, близько 40 акторів використовують вогняні та піротехнічні ефекти, сучасні лазери. Маски велетів-ляльок символізують образи Божої Матері, ангелів, Йосифа, царя Ірода. Основною лінією вистави є народження Ісуса Христа, використано українську народну музику, колядки, духовні напіви.

 Кульмінація вистави – спуск спеціально підготовлених акторів-альпіністів із вежі львівської Ратуші на землю. Актори у костюмах ангелів із неоновими крилами ефектно спускаються з неба на землю під лазерне та вогняне шоу. 

Вистави відбудуться з 3 по 10 січня, тривалість вистави 40 хв. Ціна квитків: дорослий – 50 грн., дитячий – 30 грн.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Львова показують вуличну "Різдвяну феєрію" про народження Ісуса Христа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі