вівторок, 20 лютого 2018 15:40

Священик транслює молитви та благословляє онлайн

Священик транслює молитви та благословляє онлайн
Священик парафії Української Греко-Католицької Церкви Василь Германюк організовує пряму трансляцію молитов і благословення в Instagram. Фото:facebook

Священик парафії Української греко-католицької церкви у Скалі-Подільській на Тернопільщині Василь Германюк організовує пряму трансляцію молитов і благословення у соціальній мережі Instagram.

Отець виходить у прямий ефір по неділях та святах. Про це повідомляється на офіційній сторінці Парафії УГКЦ Скали-Подільської у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Великій Британії єпископи роздаватимуть Wi-F

"Якщо молода особа прокидається вранці і першим її кроком є відкриття "Інстаграм", щоб глянути, хто що там лайкнув і кинув новенького, – я пропоную, по совісті, духовну альтернативу – помолитись зранку разом зі мною у прямій трансляції і згодом у записі на 24 години. Це своєрідна допомога тим, хто прокинувся і забув змовити "Отче наш" і "Богородице Діво", адже одним з найперших ранкових дій має бути подячна молитва", – каже Василь Германюк.

У селі Верині Львівської області розписи на стінах церкви Архистратига Михаїла дивують навіть найбільших скептиків. Святі тут одягнені у вишиванки, на стелі зображені сотники УПА та янголи, що грають на українських музичних інструментах. Це далеко не все, чим дивує веринська церква.

Зараз ви читаєте новину «Священик транслює молитви та благословляє онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі