пʼятниця, 25 березня 2016 10:01

Швидка не приїхала до жінки без свідомості

Швидка не приїхала до жінки без свідомості

Швидка не виїхала на виклик до жінки, що втратила свідомість. Інцидент стався в селі Пологи, Запорізької області. Відвідувачка одного з супермаркетів втратила свідомість. Адміністратор кілька разів намагався викликати "швидку", але диспетчер відмовив, мотивувавши відсутністю вільних машин.

Працівники магазину викликали поліцію, бо не дочекалися швидкої. Поліцейські своїм автомобілем відвезли постраждалу в лікарню.

З диспетчерської швидкої допомоги передзвонили в супермаркет через 1,5 години, і поцікавилися чи потрібна їх допомога.

Охоронець магазину розповів, що покупець втратила свідомість і довго не могла прийти в себе, не реагувала на нашатирний спирт.

Поліцейські, оперативно разом з охороною доставили 66-річну жительку села Чапаєвка в хірургічне відділення лікарні. Медики підтверджують інформацію, але діагноз не повідомляють.

Старший фельдшер Пологівського відділення екстреної (швидкої) медичної допомоги Шейко Наталія у телефонній розмові підтвердила, що інцидент дійсно мав місце. Проте пояснила, що всі карети швидкої в той час були на виїзді і зняти їх з інших виїздів можливості не було, пише "Районка"

Зараз ви читаєте новину «Швидка не приїхала до жінки без свідомості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі