четвер, 23 листопада 2017 17:47

Стало відомо, куди зникла відома собака-даішниця
3

Собаку-даішницю взяли на тимчасове утримання місцеві зоозахисники
Фото: Олена Сабалдаш
Собаку-даішницю взяли на тимчасове утримання місцеві зоозахисники
Собаку-даішницю взяли на тимчасове утримання місцеві зоозахисники

Собака-даішниця, яка 7 років стежила за порядком на дорозі поблизу вокзалу в Черкасах, більше не патрулює дорогу. Муху взяли на тимчасове утримання місцеві зоозахисники.

"Муха вільно гуляє у дворі скільки їй хочеться, вольєр постійно відкритий, любить у листі повалятися. Вона така щаслива. Їй як показали будочку, то вона бідолашна проспала там цілу добу, навіть їсти не вставала. Дуже любить господаря притулку .Сергія, .що б він не робив у дворі вона постійно поруч з ним", - розповідає зоозахисниця Ірина Сабалдаш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лащиться і дає лапу" - безпритульному Хатіко знайшли дім

Місцеві жителі не хотіли віддавати собаку, та звинуватили зоозахисників у викраденні.

"Я досі дивуюся, як я змогла забрати Муху. Півмісяця йшла просто війна за неї. Місцеві люди не хотіли віддавати. Як ми з чоловіком забрали "даішницю", то відразу по всьому Інтернету розійшлося, що викрали собаку. Люди не вірили, що хтось може отак просто безкорисливо забрати і доглядати", - говорить Ірина Анатоліївна.

Волонтери переконують, що залишати собаку на вулиці не можна адже через неї могло статися багато аварій.

"Муха розумна, лагідна, спокійна дівчинка, відразу йде на контакт. Ми пару місяців почекаємо, щоб її привести в порядок і почнемо шукати господарів. Правду кажучи, це практично не можливо, бо й молодих тварин мало хто хоче брати, а таких у віці уже тим більше. Але все ж надіємося на краще", - додає зоозахисниця.

В Умані зоозахисники благодійного фонду "Серце друга" відправили трьох безпритульних собак жити за кордон. До нових господарів в Австрію поїхала Люся, а Мальвіна та Кімба до Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, куди зникла відома собака-даішниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі