четвер, 16 лютого 2017 13:42

Стало відомо, хто зможе збудувати сміттєзвалище

Стало відомо, хто зможе збудувати сміттєзвалище

5 фірм хотіло побудувати звалище у Львові. Дві фірми не подали усіх належних документів. Схвальні відгуки робочої групи отримали інвестиційно-екологічна компанія "ІЕК", ТЗОВ "Глассворк технолоджі" та "Вейст Менеджмент Системс".

Про це повідомляє ZIK.

"Ці фірми зареєстровані в Україні та вже мають подібний досвід. Втім, без детального опрацювання документів, які вони подали, ще не можна стверджувати, чи їхні пропозиції добрі чи нІ", – каже член робочої групи із пошуку ділянки під завод Алла Войціховська.

Дві фірми хочуть побудувати завод у Новому Роздолі, на території недіючого підприємства "Сірка".

"Тут має бути побудований сучасний завод. Тільки відразу засторога для всіх: щоб то не було так, що побудували приміщення, а потім по старому дідівському методу звозили сміття і зсипали його", - каже заступник директора гірничого підприємства "Сірка" Іван Мостовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де можуть заснувати нове "Грибовицьке звалище"

Інші хочуть побудувати звалище в с Бронці Дрогобицького р-ну.

За тиждень інвестори мають презентувати свої проекти. Переможця конкурсу визначать 1 червня.

15 лютого о 10.00 год. на сміттєзвалищі в селі Грибовичі Жовківського району на Львівщині почали роботи з укріплення дамби, що вбереже сусідні водойми від забруднення. Необхідну техніку завезли напередодні о 19.00 год.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто зможе збудувати сміттєзвалище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі