понеділок, 23 квітня 2018 04:20

Стало відомо, де за мільярд зроблять дорогу

  На Вінниччині цьогоріч 1,7 млрд грн піде на ремонт доріг. Фото: voladm.gov.ua
На Вінниччині цьогоріч 1,7 млрд грн піде на ремонт доріг. Фото: voladm.gov.ua

В цьому році на ремонт доріг Вінницької області з державного бюджету передбачено 1,7 млрд. гривень.

"З 1 січня 2018 року до сфери управління обласної державної адміністрації Службою автомобільних доріг було передано 7,5 тисяч км доріг місцевого значення, а для будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування, у складі спеціального фонду державного бюджету створений Державний дорожній фонд."60% коштів Фонду будуть спрямовані на дороги державного значення, 35% - на дороги місцевого значення і 5% йтимуть на заходи з безпеки дорожнього руху", - зазначив керівник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук.

Збільшення фінансового ресурсу, за його словами, дало можливість розпочати масштабні ремонтні роботи на автошляхах усієї України. Що ж стосується Вінниччини, то минулого року відповідні роботи проводилися на трасі М-21, також частково відремонтована М-12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де варто будувати бетонні дороги

В цьому році планується повністю завершити напрями дорог Вінниця – Хмельницький та Вінниця – Житомир, а також розпочати напрямок у сторону Гайсина. Водночас починаємо працювати на дорогах місцевого значення, де першочерговими завданнями вбачаємо забезпечення проїзду по основних дорогах.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, де за мільярд зроблять дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі