понеділок, 07 квітня 2014 14:56

Сепаратисти хочуть переіменувати Сімферопіль в Путіно

Якщо сепаратисти хочуть переіменувати кримські міста, то краще переіменувати місто Леніно. Про це кореспондентту Gazeta.ua pfzdbd політолог Тарас Березовець.
"Цей культ, який сьогодні насаджується в Росії нагадує Сталінізм. Якщо спитати щиро у Володимира Путіна чи він би схвалив, те, що колись російські міста переіменовували у Сталіно. Інша річ, що цей культ особистості, який сьогодні процвітає в Росії він намагається сам втримувати, як всі тирани. В основі цього лежать якісь дуже серйозні психологічні захворювання. Вони були у Сталіна і очевидно є у Володимира Путіна", - пояснює експерт.
Переіменовувати місто, яке не змінило свою назву за радянських часів — безглуздо.
"Доречно міняти назву міста Леніно. Леніна вже давно в живих немає і він не образиться на зміну назви", - пояснив експерт.
Нагадаємо, у суботу на мітингу проти діючої міської влади у Керчі сепаратисти запропонували переіменувати місто Сімферопіль в Путіно.

Зараз ви читаєте новину «Сепаратисти хочуть переіменувати Сімферопіль в Путіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі