понеділок, 30 жовтня 2017 12:01

Секретар суду купила авто за мільйон гривень

Секретар суду купила авто за мільйон гривень
Позашляховик за 950 тис. грн. став власністю секретаря полтавського суду. Фото: polnyi-privod.ru

У Полтаві працівниця Ленінського районного суду Софія Кочарян купила новий позашляховик Mercedes. За автівку секретарка віддала 950 тис. грн.

Про це Кочарян повідомила в Єдиному державному реєстрі декларацій, пише "Слово і діло".

На початку жовтня жінка продала автівку Fiat 500 L за 450 тис. грн. Після цього у салоні "Харків-Авто" придбала кросовер.

Крім того, Кочарян та її чоловік мають машину Chrysler Wrangler 1990 року випуску. Чоловік секретарки також користується автомобілем Volkswagen Touareg 2011 року, що зареєстрований на третю особу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 суддів звільнилися перед атестацією

У декларації за минулий рік працівниця суду вказала право власності на 2 земельні ділянки і недобудований будинок на 238 "квадратів" у Полтаві. Мешкає родина Кочарян у квартирі площею 48 метрів, яка є власністю третьої особи.

Серед прибутків жінка вказала заробітну плату. Згідно декларації, сама Кочарян нічого не заробила, а її чоловік отримав за працю 138 700 грн. Крім того, родина мала $150 тис готівкою, і ще $75 тис позичила третій особі.

У судді Вищого адмінсуду Олега Голяшкіна арештували майже $100 тис., понад €5 тис. та 430 фунтів стерлінгів. Голяшкін не зміг підтвердити та пояснити законність набуття понад 37 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Секретар суду купила авто за мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі