неділя, 06 грудня 2020 10:11

Сьогодні Кривий Ріг обирає мера

Сьогодні Кривий Ріг обирає мера
В Кривому Розі розпочався другий тур виборів міського голови. Фото: 34.ua

У Кривому Розі 6 грудня проходить другий тур виборів міського голови. За посаду мера боротимуться кандидат від "Слуги народу", гендиректор ПАТ "Центральний гірничо-збагачувальний комбінат" (група "Метінвест") Дмитро Шевчик і кандидат від "Опозиційної платформи - За життя", радник мера Кривого Рогу Костянтин Павлов.

Нинішній міський голова Юрій Вілкул, який займає цю посаду протягом 10 років, лідирував за підсумками першого туру виборів. Але 17 листопада він заявив, що відмовляється від участі в повторному голосуванні через стан здоров'я. При цьому Вілкул пообіцяв підтримку кандидату Павлову.

Усі 294 виборчі дільниці в Кривому Розі відкрилися вчасно, правопорядок під час повторного голосування на виборах мера на дільницях забезпечує близько тисячі правоохоронців, повідомляє прес-служба Криворізького відділу поліції Нацполіції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський присвятив виборам у Кривому Розі відеозвернення

"У Кривому Розі всі виборчі дільниці відкрилися вчасно. О 8:00 почали роботу 294 дільниці", - йдеться в повідомленні.

Голосування триватиме до 20.00.

"У "день тиші" до поліції Кривого Рогу повідомлень про порушення виборчого законодавства не надходило", - додали в поліції Криворізького відділу.

25 жовтня за Юрія Вілкула (партія "Блок Вілкула "Українська перспектива") проголосували 80 655 виборців (44,96%), за Дмитра Шевчика - 45 213 (25,94%), за Костянтина Павлова - 15 941 (9,15%).

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Кривий Ріг обирає мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі