понеділок, 07 квітня 2014 16:32

Сарнечанин убив коханку і повіз труп у мішку до лісу – згодом помер сам

Сарнечанин убив коханку і повіз труп у мішку до лісу – згодом помер сам

Учора ввечері у райцентрі Сарни Рівненської області інспектори ДАІ випадково упіймали 45-річного убивцю, який позбавив життя свою 34-річну співмешканку. Чоловік спокійно котив узбіччям велосипед з великим мішком, а на плечі ніс лопату. Згорток волочився мало не по землі. Правоохоронців здивувала реакція незнайомця – угледівши їхній автомобіль, він раптом змінив напрямок руху і пришвидшив кроки. Через це його і почали переслідувати.

"Він йшов собі в неділю по вулиці Гагаріна, доки не побачив людей у формі. Інспектори наздогнали його, бо форма мішка аж надто нагадувала людське тіло. Однак у відповідь на їхнє запитання він і не подумав приховувати, що везе труп. Одразу зізнався, що це тіло його співмешканки, яке він хотів закопати у лісі. Для цього навіть лопату з собою прихопив. Убита жінка також була місцевою жителькою", - розповідають у прес-службі обласного відділу ДАІ.

Ще вдома чоловік поклав тіло жінки у білий мішок і міцно зав'язав його мотузками, почепив згорток на раму велосипеда. Ноги жертви перев'язав мотузкою від жіночого халату. На вулицю вийшов у темряві, щоб було легше оминути випадкових перехожих.

Велосипедиста затримали, а його страшний вантаж забрали на експертизу до моргу. Сарнечанина правоохоронці повезли на медичне обслідування до лікарні. Однак за деякий час він несподівано помер просто у приймальному відділенні. За попередньою інформацією – від серцево-судинної недостатності. Що стало причиною убивства жінки і як вона померла, нині з'ясовують слідчі.

Зараз ви читаєте новину «Сарнечанин убив коханку і повіз труп у мішку до лісу – згодом помер сам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі