вівторок, 12 січня 2021 17:17

"Розрядив у нього весь магазин ПМ" - подробиці стрілянини в Полтаві

"Розрядив у нього весь магазин ПМ" - подробиці стрілянини в Полтаві
Олександра Соколовського підстрелили біля шиномонтажу його рідного брата. Фото: .google.com/maps

36-річний Олександр Соколовський, якого поранили в стрілянині біля шиномонтажу в Полтаві, перебуває у важкому стані. Він дістав декілька поранень - у шию, область тулуба, у легеню.

Про це Gazeta.ua розповів його рідний брат, колишній депутат міськради Володимир Соколовський.

Стрілянина сталася біля шиномонтажа по вул. Нижньомлинській, 31, власником якого є Соколовский.

"Операція триває понад 4 години. Стріляли з пістолета, з ПМ. Розрядили весь магазин. Серйозні ураження в шию та легеню. Я бачив. У поліції є відео", - сказав Володимир Соколовський.

Він утримався від відповіді на запитання, чи підозрює когось у нападі та що могло стати причиною конфлікту. Лише сказав, що чекає у відділенні, де рятують життя його родичу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля нічного клубу чоловік відкрив вогонь із автомата. Загинув фельдшер

Поранений Олександр Соколовський є фігурантом в іншій справі. Його підозрюють у причетності до стрілянини на пляжі в Полтаві 10 серпня 2017-го. Тоді був убитий чемпіон України зі змішаних єдиноборств Святослав Пелипенко. Також серед постраждалих 7-річний хлопчик, орендарі частини пляжу - 45-річний Олександр Марченко та його син 21-річний Роман Марченко, які отримали тяжкі тілесні ушкодження.

У вівторок у Полтаві стався конфлікт зі стріляниною. 36-річного полтавця, що отримав вогнепальне поранення, госпіталізували. Про стрілянину до поліції повідомив випадковий свідок, який проїжджав повз місце події.

У місті розгорнули оперативно-пошукові заходи, на виїздах з Полтави проводять перевірку всіх транспортних засобів. Через це на дорогах утворилися "тягнучки".

Зараз ви читаєте новину «"Розрядив у нього весь магазин ПМ" - подробиці стрілянини в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі