вівторок, 19 листопада 2019 20:30

Розіграш собаки, кілограм їжі на людину та святковий салют - скільки коштує відсвяткувати новорічну ніч
5

До Нового року залишається мало часу, тому вирішувати де провести головну ніч у році потрібно зараз. Більшість ресторанів у новорічну ніч не працюють.

Gazeta.ua підготувала топ-5 закладів і розповіла, у скільки обійдеться новий рік у Вінниці.

Ресторан CLOUD GARDEN обійдеться у 2500 грн з людини. За один стіл може сісти 6 людей. В суму входить новорічне меню з п'яти подач (м'ясо, риба та веганська їжа), 10 різних коктейлів на одну людину. Алкоголь можна приносити з собою, проте платити доведеться за кожну відкриту пляшку. Розважати гостей буде український рок гурт. Відвідувачі зможуть потанцювати та взяти участь у конкурсах.

Автор: Моя Вінниця
  Ресторан CLOUD GARDEN
Ресторан CLOUD GARDEN

Ресторан RICH коштуватиме 2000 грн з людини. У цю суму входить новорічне меню - холодні закуски, гарячі та основні страви, пляшка шампанського. Розважати відвідувачів буде київський ведучий Тараз Будзиган. Проводитиме конкурси. Шеф-повар закладу підготує вогняне шоу.

Автор: vinnytsia.city
  Ресторан RICH
Ресторан RICH

Ресторан MONT BLANC обійдеться у 2500 грн. За один стіл може поміститись 8 людей. У вартість входить пляшка вина, шампанського та горілки. Святкове меню повинне затверджуватись гостем окремо.Співати для гостей буде Катерина Бужинська ,ведуча буде проводити конкурси.

Автор: vinnytsia.bestrest.com.ua
  Ресторан MONT BLANC
Ресторан MONT BLANC

Ресторан AURA пропонує святковий стіл від 2200 -2500 грн з людини. На одного гостя розрахована пляшка шампанського та кілограм їжі на вибір. Новорічна вечірка проходитиме у стилі "Гламур та антигламур". Розіграють собаку чихуа-хуа та запустять у небо святковий салют.

Автор: TripAdvisor
  Ресторан AURA
Ресторан AURA

Ресторан СТАРИЙ ЙОРК коштуватиме 1200 грн з людини. В суму входить пляшка шампанського, розрахована на 5 осіб та святкове меню на вибір гостя. Менеджери дозволяють приносити алкоголь з собою і не доплачувати. Із святкової програми вас чекає привітання діда мороза і снігуроньки, конкурси та розіграш путівки в Буковель на двох.

Автор: Tomato.ua
  Ресторан СТАРИЙ ЙОРК
Ресторан СТАРИЙ ЙОРК
2020 рік за східним календарем пройде під заступництвом білого металевого Щура. Ця хитра тварина змінить Кабана. Астрологи кажуть, що через господиню року він буде складним. При цьому 2020-й - ще й високосний, тому буде удвічі важче. Щур вважається першою твариною у списку східних знаків. Відповідно, рік Щура відкриває 12-річний місячний цикл китайського календаря.
Зараз ви читаєте новину «Розіграш собаки, кілограм їжі на людину та святковий салют - скільки коштує відсвяткувати новорічну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі