понеділок, 09 вересня 2019 17:42

"Пропонував вступити в інтимний зв'язок з сином" - подробиці підозрюваного в поширенні дитячої порнографії

У Вінниці, 5 вересня поліція затримала 32-річного жителя міста. Він подозрювався у розповсюджені порнографії та катування власних дітей. Через декілька днів, 7 вересня, чоловік в ізоляторі тимчасового тримання вкоротив собі віку. Він повісився на простирадлі в туалеті ізолятора тимчасового тримання.

  "Підозрюваний в соціальних мережах переписувався з самотніми жінками, які мали власних неповнолітніх дітей", - Педос. Фото: Газета 2000
"Підозрюваний в соціальних мережах переписувався з самотніми жінками, які мали власних неповнолітніх дітей", - Педос. Фото: Газета 2000

У нього на вихованні було двоє всиновлених дітей: 3-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Це діти його колишньої дружини. Її у 2017 році позбавили батьківських прав. Діти жили з чоловіком. Вони були недоглянуті, проживали в антисанітарних умовах, спали на підлозі. У їх вихованні чоловік застосовував фізичне насильство.

"Чоловік у групах в мобільних додатках розповсюджував фото та відео матеріали, які містять дитячу порнографію. Під час проведення санкціонованого обшуку у квартирі підозрюваного слідчі вилучили електронні носії інформації, - розповідає Gazeta.ua очільник ГУ НП у Вінницькій області Юрій Педос.

Раніше чоловік в соціальних мережах переписувався з самотніми жінками, які мали власних неповнолітніх дітей. Він пропонував їм надсилати йому фотографії та відео їхніх голих дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка, яка знімала порно з малолітнім сином, отримала шокуючий термін

Як повідомив на брифінгу Юрій Педос, поліції стало відомо, що покійний розміщував оголошення про те, що візьме до себе на тимчасове проживання жінку з малолітньою дитиною. Також він через соціальні мережі пропонував вступити людям в інтимний зв'язок з його сином.

У 2016 року чоловік вже потрапляв у поле зору поліції за ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів з метою швидкого збагачення. Тоді було відкрито кримінальне провадження, вилучено електронні пристрої та носії з ознаками дитячої порнографії. Однак, факту їх розповсюдження не було доведено.

Поліція зараз перевіряє іншиї жінок, з якими чоловік спілкувався в інтернеті. Перевіряється, чи отримував чоловік гроші за свої дії та брат померлого на предмет розпусних дій з дітьми.

"Зараз діти перебувають в одному з дитячих закладів. З ними працює психолог. Їм надали білизну, цукерки та іграшки", - додає Педос.

3 вересня у Полтаві чоловік напав на дівчинку посеред вулиці та намагався її зґвалтувати.

"Близько 17:00 у Подільському районі міста під час руху пішохідною доріжкою на підйом у напрямку житлового масиву "Червоний шлях" було здійснено напад зі спробою зґвалтування малолітньої дівчинки, 11 років", - каже начальник полтавської поліції Юрій Сулаєв.

Зараз ви читаєте новину «"Пропонував вступити в інтимний зв'язок з сином" - подробиці підозрюваного в поширенні дитячої порнографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі