пʼятниця, 13 грудня 2019 13:30

Пройде концерт гурту "LeonVoci"

Пройде концерт гурту "LeonVoci"
"LeonVoci" виступлять у Львівській філармонії.

29 грудня львів'ян запрошують на концерт гурту "LeonVoci", який відбудеться у Львівській національній філармонії.

Засновник гурту Назар Тацишин зазначив, що програма концерту буде дуже насичена. Від найгарніших українських колядок до коронних пісень, які покажуть віртуозність та особливість голосів гурту.

Більшість концертів гурту відбуваються за межами України. Тому вони вирішили започаткувати традицію святкового різдвяного концерту вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступить "Джиммі Хендрікс серед скрипалів" із роковим шоу

"Минулого року все пройшло чудово. Окрім наших шанувальників на концерт прийшли люди, які вперше ознайомилися з творчістю нашого колективу. Надзвичайно приємно було чути схвальні і захоплюючі відгуки. Я уявляю, що зал Львівської філармонії - це дім у якому хочеш бачити приємних тобі людей. З якими хочеш співати, веселитися та прославляти народження нашого Спасителя. Ось таку атмосферу ми будемо максимально створювати", – сказав засновник гурту.

"LeonVoci" – український гурт, заснований у 2015-му Назаром Тацишиним. З італійської та іспанської "Leon Voci" - "Голоси Левів" або "Голоси Львова". В репертуарі колективу – світові хіти та найкращі українські пісні.

До Дня збройних сил України військові організували акцію "Один день в армії". Зацікавлені життям армії та ті, хто бажають вступити до лав Збройних сил України, мали змогу прожити цілий день, як солдати, у Львівській 80-й десантно-штурмовій бригаді. Натомість учасники придбати подарунки дітям загиблих воїнів у війні на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Пройде концерт гурту "LeonVoci"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі