середа, 18 січня 2017 19:40

Правоохоронці викрили шістьох корупціонерів

Правоохоронці викрили шістьох корупціонерів

Правоохоронці викрили шістьох корупціонерів.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

"Неправомірну вигоду вимагали "тріо" експертів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, державний виконавець з Кіровоградщини та головний лікар медзакладу Хмельницької області. А на Миколаївщині громадянин іноземної країни намагався дати гроші працівнику прокуратури. Загальна сума вилучених коштів - 45 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддю заарештували за хабар

Трійка експертів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз вимагали хабар в сумі 25 тис грн. за проведення почеркознавчої експертизи та її позитивний висновок.

На Миколаївщині оперативники територіального підрозділу захисту економіки поліції та слідчі обласної прокуратури затримали громадянина іншої країни, який намагався підкупити працівника прокуратури. Він пропонував посадовцю 5 тисяч гривень хабара за не оскарження прокуратурою судового рішення по кримінальному провадженню, яке повинен був прийняти суд.

Посадовець одного з відділів державної виконавчої служби Кропивницького міського управління юстиції вимагав 75 тис грн. неправомірної вигоди. За вказану суму він пообіцяв закрити виконавче провадження щодо стягнення боргових зобов'язань на суму понад 100 тис доларів США на користь банківської установи, відкритого відносно громадянина.

На Хмельниччині затримали на території медичного закладу головного лікаря психіатричної лікарні. 10 тис грн. хабара вимагав медик від громадянина за поміщення та лікування його родича.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці викрили шістьох корупціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі