понеділок, 23 вересня 2019 09:51

Полтавський аеропорт зароблятиме на вертольотах

Полтавський аеропорт зароблятиме на вертольотах
Під Полтавою базуватимуться вертольоти МІ-8. Фото: www.5.ua

У листопаді на території аеропорту "Полтава" відкриється база ПрАТ "Українські вертольоти", що почергово прийматиме 27 вертольотів Мі-8МТВ-1. Постійно базуватимуться 6 машин.

18 вересня комунальне підприємство "Аеропорт-Полтава" підписало договір із приватною авіакомпанією "Українські вертольоти" на базування повітряних суден, пише poltava.to.

Усі вертольоти будуть типу Мі-8МТВ-1. Початок базування — листопад 2019 року. Раніше "залізні птахи" базувалися в Кременчуці. У Полтаві їх можуть забезпечити всім необхідним, розповів виконувач обов'язків гендиректора КП Володимир Окара. Крім того, аеропорт "Полтава" має статус міжнародного пункту пропуску. Договір безстроковий і передбачає постійне базування. За надання майданчика для вертольотів аеропорт "Полтава" кожного місяця отримуватиме 150-250 тис. грн, залежно від операцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії загорівся військовий вертоліт

26 березня із Полтавського ­аеропорту 146 пасажирів полетіли до єгипетського Шарм-ель-Шейха на "Боїнгу 737–700". Це перший за 26 років міжнародний рейс. Виліт відбувся о 13:10. Політ триває 3 год. 40 хв.

Зараз ви читаєте новину «Полтавський аеропорт зароблятиме на вертольотах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають