вівторок, 16 серпня 2016 09:15

Поліція розігнала онлайн-порностудію для іноземців

Працівники Національної поліції Харківської області викрили онлайн-порностудію для іноземців. До її роботи залучили понад 30 дівчат, повідомляє "Еспресо".

"Студію з виготовлення та розповсюдженню порнографії у Харкові організувала група осіб. Для своєї незаконної діяльності вони використовували орендовані квартири та залучали дівчат віком від 18 до 30 років. Дівчата спілкувалися з англомовними відвідувачами платних відеочатів та сайтів. За бажанням клієнта жінки демонстрували порнографічні шоу. Вартість однієї хвилини приватної бесіди становила від 3 до 7 доларів США", - прокоментували у поліції.

Доходи від роботи лише однієї моделі налічували понад 2 тис. дол. на місяць, а загальні доходи студій – близько 20 тис. дол. на місяць. Роботу мережі побудували за цілодобовим графіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ужгороді викрили порностудію, яку організував викладач англійської

Під час обшуків у 6 квартирах-студіях виявили та вилучили понад 20 одиниць комп'ютерної техніки, професійну фото- і відеотехніку. Вилучено базу даних зі списками моделей та інформацією про надходження коштів від закордонних власників відеочату.

За оцінками поліції, загальна вартість вилучених речей - близько 300 тис. грн. На даний час її направили на експертизу. Розслідування триває.

Нагадаємо, на Одещині організатор порностудії залучила "для роботи" чотирьох дівчат віком від 19 до 23 років. Вона реєструвала їх на сайтах під "нік іменами". Далі клієнт вибирав модель, яка працювала в приміщенні порностудії, обладнаному сучасною комп'ютерною технікою, і надавала сексуальні послуги в режимі он-лайн.

Зараз ви читаєте новину «Поліція розігнала онлайн-порностудію для іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі