неділя, 14 січня 2018 14:07

Поліцейські стріляли у п'яного водія

Поліцейські стріляли у п'яного водія

Близько 23-ї години патрульні отримали інформацію про те, що у селі Дачне Біляївського району на Одещині нетверезий водій керує автівкою Merсedes, повідомляє поліція Одеської області.

Автомобіль порушника зупинили на вулиці Миру. Патрульні одразу звернули увагу, що водій легковика має виражені ознаки алкогольного сп'яніння. На вимоги інспекторів пред'явити документи чоловік не реагував, вів себе агресивно та кидався у бійку.

Під час спілкування з порушником відвідувачі розважального закладу, який знаходився поруч, почали погрожувати правоохоронцям. Намагалися провокувати конфлікт та хапали патрульних за елементи однострою.

Нанесли травми голови жінці-інспектору. Намагались наїхати на неї машиною. Щоби зупинити траспортний засіб поліцейським довелося відкрити вогонь з табельної зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Каменюки градом": у Польщі атакували автівку росіянки

Одного із порушників затримали, інший зник на автомобілі у невідомому напрямі.

На місце події викликали слідчу групу. 26-річного затриманого передали слідчим для правової кваліфікації його дій.

У зв'язку із отриманими травмами поліцейська звернулася до медиків. Зараз перебуває під їх наглядом.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження.

Тривають слідчі дії.

В ніч на 14 січня невідомий влаштував стрілянину в одному із сумських магазинів. Поранення отримали 31-річний та 49-річний чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські стріляли у п'яного водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі