четвер, 12 жовтня 2017 18:30

Показали, яким стане згорілий театр після ремонту
3

Проект реконструкції Черкаського драматичного театру
Фото: Лев Парцхаладзе/Facebook
Проект реконструкції Черкаського драматичного театру
Проект реконструкції Черкаського драматичного театру

Ремонт Черкаського драматичного театру ім. Т. Шевченка, який горів у липні 2015 року, триває вже більше року.

Яким буде театр в майбутньому показав у Facebook заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.

"У липні 2015 року в цій будівлі сталася сильна пожежа, в результаті якої був повністю зруйнований дах і велика частина приміщень, враховуючи вестибюль і зал для глядачів. У цьому році на реконструкцію цього об'єкта було виділено фінансування з Держфонду регіонального розвитку і місцевого бюджету", – зазначає Парцхаладзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни відреагували на вигляд театру на Подолі зсередини

Під час гасіння пожежі в Академічному обласному музично-драматургічному театрі ім. Шевченка в м.Черкаси троє рятувальників були госпіталізовані з ознаками перегріву.

На реставрування черкаського театру було виділено 50 399 823,80 грн. На ці кошти в приміщенні ремонтуватимуть підземні/надземні частини будівлі, сантехнічні, електротехнічні роботи, резервуари для води, водопровід. Будівельні роботи планують закінчити до кінця 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Показали, яким стане згорілий театр після ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі