субота, 23 жовтня 2021 12:42

Подружжя з Вінничини вербувало дітей для експлуатації у порно

Подружжя з Вінничини вербувало дітей для експлуатації у порно
Чоловікові загрожує ув'язнення до 12 років. Фото: pixabay.com

Прокуратура Вінницької області надіслала до суду обвинувальний акт стосовно подружжя, яке вербувало дітей для порнофотосесій.

Злочини вони могли скоювати протягом трьох років, повідомили у пресслужбі прокуратури. Продукцію порнографічного характеру продавали в інтернеті.

"Жителька Вінницького району впродовж 2017-2020 років завербувала 16 малолітніх та неповнолітніх дівчат. Вона запрошувала їх на роботу в нібито модельне агентство. Обіцяла гроші та подарунки. У своєму помешканні подружжя зняло на відео понад 34 дівчини у спідній білизні в реальній та змодельованій ситуаціях", - встановило слідство.

Мистецтвознавчі експертизи підтвердили, що фото та відео належать до дитячої порнографії. У разі доведення вини чоловікові загрожує ув'язнення до 12 років. Його дружині — до 15 років тюрми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запропонував обробити рану: 74-річний розбещував 8-річну сусідку

У Бердянську Запорізької області 18-річний вожатий у дитячому оздоровчому центрі розбещував 10-річну вихованицю. Зняв із дитини білизну, торкався її статевих органів і знімав усе на телефон.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя з Вінничини вербувало дітей для експлуатації у порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі