четвер, 08 серпня 2019 17:25

Підозрюваний у стрілянині біля кафе в Полтаві виявився любителем зброї та свастики

Підозрюваний у стрілянині біля кафе в Полтаві виявився любителем зброї та свастики
Розкрили подробиці про підозрюваного у стрільбі.Фото: poltava.to

Підозрюваний у замаху на вбивство охоронця полтавського кафе "Ботанік" готувався до війни та збирав зброю, набої та нацистські свастики.

Про це повідомляють у інтернет-виданні "Полтавщина" із посиланням на прес-службу прокуратури області.

Під час обшуку житла підозрюваного, правоохоронці вилучили 8 одиниць зброї, понад 4 тис. набоїв, порох, підроблені документи, документи з емблемами та нацистськими символіками.

За даними, які надають журналісти "Полтавщини", серед зброї виявили і той револьвер, з якого орієнтовно стріляли в охоронця. У ньому не вистачало двох набоїв. У матеріалі також зазначають, що чоловік "готувався до війни".

Називають і ім'я підозрюваного. Ним виявився колишній дільничний лікар Віктор Малий. Останнім часом він перебував у пошуку роботи, публікував своє резюме на сайті work.ua.
Окрім цього, повідомили, що Віктор 2002 року балотувався до Верховної Ради за партійним списком Української національної асамблеї. Однак через применшення Віктором Малим сукупного доходу членів своєї сім'ї ЦВК України скасувала свою попередню постанову, де зареєструвала його кандидатом в нардепи.

Також з 2006 по 201 роки підозрюваний мав зареєстрований ФОП, що діяв у сфері реклами.

До випадку зі стріляниною, Віктор вже мав проблеми із законом. У квітні 2016 року сплатив штраф за вигул собаки без намордника, унаслідок чого та напала на людину. Також у липні 2018-го був затриманий за крадіжку м'яса в "АТБ", а у березні 2019-го крав цукор у "Велмарті". Найбільше покарання за ці дії – 68 грн штрафу за вигул собаки.

Зараз чоловік перебуває під наглядом поліції, триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП із Сердюковим ніяк не знайдуть винних — кременчужани мітингують у Полтаві (фото)

6 серпня близько 23:00 у Полтаві охоронець кафе "Ботанік" у центрі міста отримав кульове поранення у голову.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у стрілянині біля кафе в Полтаві виявився любителем зброї та свастики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають