вівторок, 28 травня 2019 12:02

Під Полтавою активісти заблокували вантажівки будівельної компанії "Онур" (ОНОВЛЕНО)

Під Полтавою активісти заблокували вантажівки будівельної компанії "Онур" (ОНОВЛЕНО)
Під Полтавою активісти заблокували вантажівки будівельної компанії "Онур" (ОНОВЛЮЄТЬСЯ). Фото: 245.ua

28 травня о 10:30 в селі Тернівщина під Полтавою активісти заблокували дві вантажівки будівельної компанії "Онур" із піском.

Учасник акції Богдан Дмитренко розповів Gazeta.ua, що вони їздять перевантажені.

"Вони з відвертим перегрузом. Уже зруйнували ділянку дороги під Тахтауловим. Руйнують дорожне покриття в самій Полтаві. Спочатку турки, представники компанії, намагалися мені погрожувати. Поліція на це уваги не звернула. Зрештою ми змусили їх їхати на зважування", - розповів активіст.

Станом на 11:20 вантажівки до місця зважування так і не прибули. Намагалися втекти. Активісти їх знову заблокували.

Згодом на місце привезли ваги для зважування вантажівок.

"Представники "Онур" забрали ключі від автомобілів й поїхали. Водії залишилися тут. Втім, вантажівки завести та зважити неможливо. Я написав поліції заяву за фактом погроз у мій бік", - повідомив Дмитренко.

Присутній на місці подій полтавський блогер Дмитро Бурмака (Dima Poltava) о 13:50 повідомив, що машини "Онур" намагаються зважити.

"Зараз представники Укртрансбезпеки розмістили ваги на трасі неподалік психлікарні ім. Мальцева. Намагаються зупинити вантажівку для зважування. Поліція це робити не має права", - розповів Бурмака.

Станом на 16:00 Укртрансбезпека так і не зупинила жодну вантажівку "Онур". За інформацією Дмитра Бурмаки, служба сьогодні працюватиме десь до 19:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Полтавою водії перекрили дорогу - вона аварійна

Ремонт за кошти Міжнародного банку реконструкції та розвитку виконує турецька компанія "Онур". Вона на міжнародному тендері подала найменшу пропозицію.

Зараз ви читаєте новину «Під Полтавою активісти заблокували вантажівки будівельної компанії "Онур" (ОНОВЛЕНО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають