субота, 15 вересня 2018 03:28

Першачки розпочали навчання в новій шкільній формі

Першачки розпочали навчання в новій шкільній формі
Тут учні першого класу розпочали навчання у вишитому вбранні. Фото:t1.ua

В Інтернеті вірусними стали знимки нової шкільної форми в селі-курорті Яблуниця Верховинського району на Прикарпатті.

Тут учні першого класу розпочали навчання у вишитому вбранні: сорочки для хлопчиків і сукні для дівчаток. Гарніших першачків годі десь знайти по Україні, - пише "Твій портал".

А виклав фотографії нарядних школяриків із Яблуниці у соцмережу "Фейсбук" викладач Тернопільського національного економічного університету Олексій Кушнір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учням продають щоденники із включеним страховим полісом

"Ось така шкільна форма у першачків в с. Яблуниця. Хіба не круто виглядає? Як на мене, то дуже круто! І ніяка "уніформа прислуги" з цим не зрівняється!" – прокоментував автор.

Цей пост здійняв живе обговорення у "Фейсбуці", отримавши понад 7000 репостів і 3,6 тисячі "вподобайок" від користувачів. Більшості користувачів нова форма прикарпатських школяриків припала до душі, та дехто вважає білі вишивані платтячка і сорочки непрактичними, мовляв, щодня в таке дитину не одягнеш.

1 вересня за парти сіли 448 578 першокласників. Найбільше їх на Дніпропетровщині — 38,1 тис. Найменше — у Луганській області — 1,1 тис. учнів.

Зараз ви читаєте новину «Першачки розпочали навчання в новій шкільній формі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі