четвер, 08 листопада 2018 08:46

Пасажир Infiniti ударом ноги зламав щелепу поліцейському

Автор: Волинь-нова
  Миколаїв: поліцейському розбили щелепу під час затримання водія Infiniti
Миколаїв: поліцейському розбили щелепу під час затримання водія Infiniti

У Миколаєві патрульному поліцейському зламали щелепу під час затримання нетверезого та агресивного водія Infiniti.

Інцідент стався ще в ніч на 26 жовтня в мікрорайоні Тернівка. Патрульні звернули увагу на автомобіль Infiniti. У салоні іномарки крім водія перебувало ще кілька людей – у них були ознаки алкогольного сп'яніння.

"Водій автомобіля відмовився проходити огляд на наявність алкоголю в організмі і на нього почали складати протокол. Водій почав поводити себе агресивно – штовхати поліцейського та поливати його нецензурною лайкою. На попередження чоловік не реагував, і патрульний став його затримувати", - повідомляє Police Control Ukraine у Facebook.

Коли поліцейський почав надягати на водія наручники, на нього кинувся 19-річний пасинок затриманого. Він з розгону вдарив правоохоронця ногою в обличчя.

Водія та 19-річного юнака затримали, всіх учасників конфлікту відвезли до відділку поліції.

Надалі з'ясувалося, що в результаті удару у офіцера патрульної поліції зламано щелепу", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський "зарядив газом в очі" журналісту

Водій маршрутки разом з другом побив свого пасажира - інспектора Патрульної поліції. Він був не при виконанні і зробив зауваження щодо порушення Правил дорожнього руху.

Бійка сталася у маршрутці №805 сполученням Вишневе - Київ. Поліцейський зауважив агресивне водіння чоловіка: той сигналив іншим водіям, а потім проїхав на червоне світло.

Зараз ви читаєте новину «Пасажир Infiniti ударом ноги зламав щелепу поліцейському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі