понеділок, 18 листопада 2019 10:54

Оркестр INSO-Львів дасть 19 концертів у Нідерландах

Оркестр INSO-Львів дасть 19 концертів у Нідерландах
В INSO-Львів гастролі Нідерландами. Фото: Александр Шамов

У листопаді симфонічний оркестр Львівської національної філармонії INSO-Львів відправився у гастрольний тур Нідерландами.

Впродовж 8-25 листопада спільно із Національною заслуженою академічною капелою "Думка" та диригентом Раймондом Янссеном виступить у восьми містах Королівства.
Із ним оркестр здійснює співпрацю з нідерландським диригентом Раймондом Янссеном, засновником і директором агенції Cadenza European Art Productions.

Місія - пошук партнерів та встановлення співпраці між музикантами, творчими колективами зі Східної Європи та концертними майданчиками у країнах Західної Європи, яка ґрунтується на переконанні, що Східна Європа має надзвичайний потенціал зумовлений багатою традицією. Через діяльність агенції Раймонд Янссен хоче презентувати ці традиції, що формувалась впродовж століть, в країнах Західної Європи. Найголовнішим пріоритетом агенції Cadenza European Art Productions є якість, тому вона залучає провідні оркестри та вокалістів. Одним з напрямків цієї співпраці є концертні тури містами Нідерландів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В центрі Львова відкрили для відвідувачів будівлю XVI століття

В рамках туру оркестру відбудуться 19 концертів в таких містах, як Амстердам, Роттердам, Ейндговен, Гаага, Гронінген, Арнем, Оденбош, Апелдорн. В програмі концертів – відомі твори європейських та українських композиторів. Зокрема, Мирослава Скорика і Миколи Лисенка. Соло на скрипці виконує концертмейстер оркестру Євген Крук.

Після завершення туру, на запрошення Посольства України в Королівстві Нідерланди в особі Надзвичайного та повноважного посла Всеволода Ченцова, оркестр дасть концерт в рамках 24-ї конференції країн-партнерів Організації із заборони хімічної зброї, що відбудеться в конгрес-центрі World Forum в Гаазі.

19 листопада у Львовській філармонії відбудеться гала-концерт фестивалю імені Назарія Яремчука "Пісня буде поміж нас". У програмі концерту - золоті хіти, відомі шляґери і малознані пісні з репертуару Назарія Яремчука та презентація книжки Віри Середи (Юрик) "Пісня Назарія – як море широка".

Зараз ви читаєте новину «Оркестр INSO-Львів дасть 19 концертів у Нідерландах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі